Odeon. Poezie cu prieteni

Marti, 25 noiembrie 2014, ora 19.30, în Sala Studio a Teatrul Odeon din Bucuresti (Calea Victoriei 40 – 42, sector 1), Muzeul National al Literaturii Române din Bucuresti (MNLR) si Teatrul Odeon au organizat o Seară de poezie si jazz – ODEON. POEZIE CU PRIETENI.

Unul dintre cei mai importanti poeti români contemporani, Ion Muresan, s-a întâlnit, într-o lectură publică eveniment, cu Ioana Crăciunescu, Ioan Es. Pop si Eugen Suciu. 

Compozitorul, universitarul si muzicianul de jazz Mircea Tiberian a invitat pe scena Odeonului câtiva prieteni muzicieni care rezonează cu poezia.

Moderatorii evenimentului au fost scriitorii Dan Mircea Cipariu si Ioan Grosan. Coordonatorul proiectului - universitarul si criticul de teatru Ioan Cristescu, directorul MNLR.

„Va fi o seară si fastuoasă, si memorabilă pentru că Ion Muresan, charismaticul poet clujean, iubit de confrati si de public, va citi alături de trei mari poeti români, Ioana Crăciunescu, Ioan Es Pop si Eugen Suciu. Rostirea lor va fi întregită de ritmurile de jazz imaginate de Maestrul Mircea Tiberian. Va fi o seară cu poeti care stiu să treacă rampa cotidianului!”, a declarat Dan Mircea Cipariu.