9 martie 2022 — Ateliere

Atelierele Thomasinei pentru copii și familii din Ucraina la MNLR

Muzeul Național al Literaturii Române vă invită să diseminați informația cu privire la organizarea întâlnirilor de sâmbătă pentru copii și familii ucrainene, aflate în București.

Primul atelier va avea loc sâmbătă, 12 martie 2022, ora 11.00, la sediul expoziției de bază a MNLR din Strada Nicolae Crețulescu 8, urmând conceptul cu care participanții la Atelierele Thomasinei sunt deja familiarizați: activități de socializare, activități interdisciplinare, interactive, creative, de formare a echipei și de treasure hunt.

Întâlnirea se dorește a fi destinată familiilor cu copii, întrucât implică, pe parcursul atelierului, o colaborare și o participare a tuturor celor prezenți.

Atelierul se va desfășura în prezența Roxanei Miculaiciuc, traducător din limba ucraineană în română și invers, precum și a Tatianei Shevchenko, facilitator.

Invitat special: Vasile Ernu, scriitor și jurnalist.

Atelierele vor avea loc săptămânal, sâmbăta, de la ora 11.00, la adresa menționată mai sus.
Vă mulțumim pentru sprijin! Pentru mai multe detalii sunați la 0736.598.451 (WhatsApp) sau scrieți un mesaj la programe@mnlr.ro (Gabriela Toma) sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AteliereleThomasinei.

Cover: Anca Ivan