3 martie 2021 — Evenimente

„Celebrități din Lumea Plutitoare” @ TVR Internațional

Dacă nu ați vizitat încă expoziția de stampe japoneze „Celebrități din Lumea Plutitoare”, de la sediul Muzeului Național al Literaturii Române, din Calea Griviței 64-66, dar și dacă v-ați dori să o revedeți, vă invităm să urmăriți un reportaj realizat cu ocazia vernisajului expoziției care a avut loc în prezența ambasadorului Japoniei în România, Hiroshi Ueda, și la care au participat acad. Răzvan Theodorescu, directorul Muzeului Naţional al Literaturii Române, Ioan Cristescu, George Șerban, avocat și colecționar, și Alexandru Chituță, curator.

Materialul dedicat expoziției poate fi urmărit de la minutul 20:50 până la 39:17.

Mulțumim echipei TVR Internațional, alcătuită din Sandrino Gavriloaia, jurnalist senior, Andrei Coruț, director de imagine, Lucian Răuță, asistent, Viorel Constantin, sunetist!

Expoziția-eveniment „Celebrități din Lumea Plutitoare” vă așteaptă până la data de 10 aprilie 2021, de marți până duminică, la sediul MNLR din Calea Griviței 64-66, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Vizitarea se face în baza unei programări la numărul de telefon 0762 671 698.