9 decembrie 2022 — Ateliere

Concurs de scriere creativă | Primul meu turn de fildeș

Scriitorul Ion Minulescu ne-a povestit despre primul său turn de fildeș din copilărie. Acolo a citit literatura înaintașilor, dar și marile povești de dragoste.
Vizitează Casele Memoriale ale scriitorilor români din București aflate în custodia Muzeului Național al Literaturii Române și scrie și tu un text de minimum 150 de cuvinte în care să ne povestești despre locul tău secret, în care îți place să te retragi.

Am dat start întâlnirilor noastre cu elevii din școlile bucureștene, iar prima oprire a avut loc la Casa Memorială „Ion Minulescu și Claudia Millian”, în compania colegei noastre Oana Oros, coordonatoarea proiectului, și a colegului nostru, Adrian David, muzeograf al caselor memoriale ale scriitorilor Ion Minulescu și Liviu Rebreanu.

Pentru mai multe detalii despre concursul nostru, vă așteptăm să vizitați pagina de website www.mnlr.ro și să ne scrieți pe adresa case.memoriale@mnlr.ro.
https://mnlr.ro/concurs-de-scriere-creativa-primul-meu…/

Fotografii de la atelierul la care au participat elevii Școlii gimnaziale nr. 197, coordonați de profesoara Oana Văleanu.

Galerie Foto