5 martie 2018 — Evenimente

Felicitare pentru mama @teliere pentru copii

Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor” – Muzeul Național al Literaturii Române și Echipa Moara de hârtie îi invită pe copii, joi, 8 martie 2018, la un atelier de felicitări dedicat Mamei, organizat în trei serii diferite în intervalul orar 14.00 – 17.00, în Tipografia Mărțișorului din Strada Mărțișor 26.

În atmosfera caldă și plină de poezie a Casei Mărțișor, chiar în tipografia poetului, vom povesti despre cea mai importantă persoană din viața noastră, Mama, căreia îi vom pregăti semne de iubire sub formă de felicitări, numai bune de bucurat sufletul. Vom vorbi despre sărbătoarea zilei de 8 Martie, dar și despre importanța cuvintelor izvorâte din inimă și a urărilor frumoase. Copiii își vor lăsa creativitatea să zburde și vor crea felicitări inspirate – atât din hârtie de mână, cât și din alte materiale reciclabile (sfori, nasturi, piele). În cadrul atelierului de felicitări, pe lângă faptul că lipesc, decupează, îmbină, pe scurt meşteresc, copiii vor avea ocazia să-și tipărească manual câte o felicitare din hârtie de mână, folosind tehnici vechi de tipărire și o tiparniță veche de zeci de ani.

Felicitările meșteșugite cu dragoste și răbdare vor fi „înmiresmate” cu cele mai sincere urări.

Prin aceste ateliere ne propunem să le deschidem copiilor o fereastră spre descoperirea bucuriei lucrului făcut de mâinile lor și dăruit mai departe persoanelor dragi, încurajându-le creativitatea și ajutându-i să înțeleagă diferența dintre a fi tu micul artist și a cumpăra ceva gata făcut.

Toate locurile pentru atelierul de la ora 14.00 au fost ocupate, mai puteți opta pentru atelierele organizate la orele 15:00 sau 16:00.
Precizăm că atelierul este gratuit, destinat copiilor de școală primară.
Iată și adresa pentru înscrieri: andreea.draghicescu.proiecte@gmail.com.
În mesajul dumneavoastră, vă rugăm să precizați prenumele și vârsta copilului.

Pe curând, la „Casa Memorială Tudor Arghezi – Mărțișor”!

Galerie Foto