25 noiembrie 2022 — Evenimente

Împodobirea bradului la MNLR

Sunt multe povești despre bradul de Crăciun, care era împodobit, la început, cu fructe, flori de hârtie sau biscuiți. În timp, au apărut globulețele de sticlă, beteala, bomboanele de ciocolată, instalațiile luminoase.

Sunt povești și despre obiceiul ca în vârful bradului de Crăciun să se așeze o stea, simbol al stelei care i-a călăuzit pe magi până la Betleem. Sunt povești nenumărate despre Moș Nicolae și Moș Crăciun. Copiii cuminți le cunosc pe toate.

Haideți duminică, 4 decembrie 2022, de la ora 16.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, să împodobim bradul în ajun de Sfântul Nicolae la Muzeul Național al Literaturii Române, să ascultăm colinde și să spunem povești! Ce altceva ne-ar putea umple inimile cu lumină și bucurie?

Vom petrece împreună o după-amiază de poveste. Copiii vor spune povești frumoase, iar cantautorul Ovidiu Mihăilescu va avea un concert de colinde. Moș Nicolae va aștepta cuminte să ne lustruim ghetuțele și să ne aducă tuturor daruri.

Dragi părinți și bunici, rezervări pentru copiii și nepoții care vor să spună povești pot fi făcute direct la adresa de mail programe@mnlr.ro sau la tel. 0736.598.451 – WhatsApp.

Vă așteptăm cu drag!