21 februarie 2019 — Lansări de carte

Lansare de carte – „Pe firul de păianjen al unei vieți” – Cella Serghi

Vineri, 22 februarie 2019, începând cu ora 17, Editura IMPRIMA lansează cartea „Pe firul de păianjen al unei vieți. Cella Serghi” , la Muzeul Național al Literaturii Române (str. Nicolae Crețulescu nr. 8 – în spatele Bisericii Albe).

„Pe firul de păianjen al unei vieți. Cella Serghi” realizează portretul acestei prozatoare narcisiste, atât în partea de biografie, cât şi în descrierea operei, cu o implicare afectivă discretă, care nu distorsionează însă judecata critică.
Cu inteligenţă, analiza universului operei Cellei Serghi revine mereu la romanul „Pânza de păianjen” , ca la adevărata piesă de rezistenţă a unei cariere lungi şi inegale.
Prof. univ. dr. Elena Zaharia – Filipaş


Parteneri: Primăria Capitalei, Muzeul Național al Literaturii Române, La Mama, Crama Histria.

Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt invitați să își exprime intenția printr-un mail (trimis pe office@imprima.ro sau n.v.barbu@gmail.com) sau printr-un mesaj pe WhatsApp (0722.359.806), precizând numele și numărul de persoane interesate. Veți primi un mesaj de răspuns, care reprezintă invitația pe care va trebui să o prezentați la intrare (printată sau salvată în telefon), pentru a vi se permite accesul.

Vă așteptăm cu mult drag.

 

Galerie Foto