4 august 2021 — Lansări de carte

Lansare „Marketing cultural. Strategii de Marketing în serviciile culturale”

Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește joi, 12 august 2021, de la ora 17.00, în Grădina MNLR, Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, evenimentul de lansare a cărții „Marketing cultural. Strategii de Marketing în serviciile culturale”, Editura Universitară, sub semnătura lui Andrei L. Bădin. Invitat special Adrian Naidin.

„Cartea domnului Andrei Bădin este o pledoarie atent fundamentată științific, relevant și consistent ilustrată operațional, care mai pune o cărămidă solidă la construcția ansamblului de concepte, instrumente și tehnici de marketing care pot și trebuie să fie folosite pe piața culturală. Parcurgându-i paginile, cititorul călătorește pe tărâmul marketingului de la concept către strategie, trecând prin piața culturală și descoperind consumatorul cultural și comportamentul său, apoi poposind pentru a explora combinațiile posibile de produse, prețuri, distribuție și promovare pe care orice entitate care oferă bunuri, servicii, evenimente și activități culturale le poate asambla pentru a răspunde nevoilor pieței și a le satisface”, spune prof. univ. dr. Călin Vegheș, decanul Facultății de Marketing ASE București.

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, Zile și Nopți, Observator cultural, Agenția de Carte, Iqool, Contemporanul, Modernism.ro, Radio Trinitas, Ordinea zilei, Revista de cultură Familia

*Intrarea este liberă, iar accesul la eveniment se va face în limita locurilor permise de situația pandemică.

Urmăriți evenimentul aici: