20 iulie 2023 — Ateliere

Lansare Școala de vară ECO – ediția a III-a

Muzeul Național al Literaturii Române, în parteneriat cu Asociația Nature Talks, alături de La Fântâna și Alka Groupau au lansat astăzi, 20 iulie, proiectul Școala de vară ECO – ediția a III-a, un program gratuit de educație de mediu, ce se adresează copiilor cu vârsta între 8-12 ani, din București. Lansarea a fost urmată de un atelier cu copiii. Școala de vară ECO are loc în perioada 20 iulie – 16 august, la Muzeul Național al Literaturii Române. Timp de cinci săptămâni, peste 300 de copii din București vor participa la ateliere de mediu interactive.

Link înscrieri: https://www.naturetalks.ro/inscrieri/scoala-de-vara-eco

Un atelier de mediu are o durată de 75 de minute, timp în care cei mici află informații noi și importante despre: poluarea aerului, poluarea atmosferică, risipa alimentară și colectarea separată a deșeurilor. La final, copiii vor planta semințe de flori în ghivece biodegradabile, pe care le vor lua acasă. Pentru fiecare temă, trainerii Nature Talks au pregătit jocuri, machete și experimente, astfel încât atelierul să fie interesant și pe placul elevilor.

Școala de vară ECO – ediția a III-a este un program implementat de Asociația Nature Talks, în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, La Fântâna și Alka Group. Proiectul se află la ediția a treia. În primele două ediții, Asociația Nature Talks s-a întâlnit cu peste 500 de copii, dornici să afle mai multe despre protejarea mediului.

Galerie Foto