6 octombrie 2022 — Lansări de carte

„Puterea de a fi mamă” de Emanuela Covaci | Lansare de carte

„Ce vezi în interiorul inimii mele? Am terminat de citit cartea Emanuelei Covaci și încă mi-e teamă să scriu un gând în deschiderea ei. Titlul gândului meu este întrebarea de final a cărții sale. E ca și cum aș lovi într-un trandafir înflorit la vreme cuvenită. Fragilă și inteligentă, scriitura ei m-a frapat prin franchețe, prin faptele de viață descrise cu toată sinceritatea. O sinceritate molipsitoare. Am primit dese ori lecții de la scriitoarele ce și-au adus etnicul în lumină. Lecții destinse, cuminți, pline de bun simț. Și de data aceasta Emanuela ne copleșește. Ne arată că există mereu o poveste în miezul poveștii care întrece povestea. Remarcabilă ca memorie și ca luciditate, cartea ei este cartea a zeci de generații de mămici- copii”, astfel scrie Părintele Constantin Necula, din Sibiu, despre cartea „Puterea de a fi mamă” a Emanuelei Covaci (Editura Neo Drom, 2022).

Volumul va fi lansat marți, 11 octombrie 2022, ora 17.00, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române din Strada Nicolae Crețulescu 8.

Lansarea cărții va avea loc în prezența autoarei, a scriitoarei Luminița Cioabă și a scriitorului și managerului cultural Dan Mircea Cipariu.

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la programe@mnlr.ro sau să sunați la 0736.598.451 (Gabriela Toma).