8 septembrie 2018 — Evenimente

Șezătoare de Tricotat în Grădina lui Arghezi

Indiferent de vârsta pe care o ai, te invităm să te alături sezătorilor „Fularul de la Bunica”! Într-o atmosferă de poveste, în curtea Casei Memoriale „Tudor Arghezi – Mărțișor”, te poți alătura unei super echipe inter-generaționale care duce tradiția tricotatului mai departe. Ți-am pregătit andrele, lână colorată, bună-dispoziție și cele mai drăguțe bunicuțe, drept profesoare. Participarea la șezătoare este gratuită, în urma înscrierii. Se va achita prețul biletului pentru intrarea în Casa Memorială, în cazul în care doriți să descoperiți casa argheziană (2 lei/adult).

Înscrieri aici: https://goo.gl/forms/3jhdXmWofg1Wcq5f2

Lansată în 2016, Campania „Fularul de la Bunica” vine în sprijinul bătrânilor singuri din România, oferindu-le bucuria sezătorilor de tricotat, în care bătrânii noștri iși valorifică atat talentul, cât și experiența. Într-o atmosferă de poveste, împreună cu tinerii voluntari din asociație sau cu cei care doresc să învețe acest meșteșug, bunicii sunt din nou utili.

Fularele sunt unicat și lucrate hand-made din lână naturală și pot fi achiziționate on-line (http://niciodatasingur.ro/fularuldelabunica/), în schimbul donației minime de 100 lei. Banii strânși sunt investiți în programele în sprijinul vârstnicilor săraci și izolați, derulate de asociație.