9 februarie 2024 — Evenimente

Vernisaj | Expozițiile tematice „Lectura și arta grafică” și „Arta lecturii”

Cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii vă invităm la prezentarea expozițiilor tematice „Lectura și arta grafică” și „Arta lecturii”, care cuprind cele mai reprezentative și creative lucrări realizate de elevi ai Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu”, sub îndrumarea prof. coord. Grațiela Stoian, și de elevi ai Colegiului Tehnic de Arhitectură şi Lucrări Publice „I. N. Socolescu” din București, sub coordonarea prof. dr. arh. Luca Matei Stoian, prof. arh. Gabriel Ulariu, prof. Felix Lupu și prof. Nicolae Stoian.

Lucrările vor fi expuse în spațiile expoziționale ale Muzeului Național al Literaturii Române și Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu”.

Joi, 15 februarie 2024, de la ora 11.30, la sediul Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu” din Strada Arh. Ion Mincu nr. 10, vor avea loc vernisajul și festivitatea de premiere a celor mai bune lucrări din cadrul expoziției „Arta lecturii”, care va putea fi vizitată în perioada 15 – 29 februarie 2024. Invitat: prof. univ. dr. Ioan Cristescu, director general al Muzeului Naţional al Literaturii Române.

Tot în data de 15 februarie 2024, ora 13.30, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române din Calea Griviței 64-66, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai bune lucrări din cadrul expoziției „Lectura și arta grafică”, care poate fi vizitată în perioada 13 – 16 februarie 2024.

Evenimentul este inițiat, susținut și promovat de către Centrul de Excelență în Arhitectură, Artă și Audiovizual (CEAAA), împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române. Mai multe detalii pe: www.mnlr.ro, www.colegiulionsocolescu.ro, www.portal.lbi.ro și www.ceaaa.ro

Mai multe detalii pe: www.mnlr.rowww.colegiulionsocolescu.rowww.portal.lbi.ro  și  www.ceaaa.ro