30 mai 2022 — Evenimente

Zilele MNLR – 65 | Un poet, un prozator, un vin #3

Titlul întâlnirii: Cum ne luăm rămas bun de la luna mai?
Invitați: Ramona Boldizsar, Allex Trușcă
Moderator: Doina Ruști
Sponsor: Davino

Vă așteptăm la o nouă întâlnire din cadrul proiectului Un poet, un prozator, un vin. Căutăm arome, sortimente expresive și elegante, buchete complexe, ermetizare perfectă în literatură și vin.

Ramona Boldizsar
Poetă, mamă, blogger, promoter cultural & expertă la visat cu ochii deschiși și inventat povești, Ramona Boldizsar (n. 1993, Vrancea) a debutat în 2021 cu volumul de poezie Nimic nu e în neregulă cu mine. A publicat poezie și proză în diverse reviste culturale și platforme online. Scrie constant pe http://ramona.boldizsar.ro – despre cărți, filme, evenimente, viață și alte întâmplări. În prezent locuiește în sudul țării unde inventează constant povești cu omizi și crocodili pentru fetița ei.

Allex Trușcă
Absolvent al Facultății de Automatică și al unui master în Business Management, Allex (n. 1982) este pasionat de istorie și mitologie medievală. Scrie proză în registru fantastic, fiind autorul romanelor Nebunul alb (2019) și Cealaltă regină (2018). Cel mai recent roman al său este I put a spell on you… (2020), pentru care a primit Premiul pentru cel mai bun roman (SFFH), AntareSFest. În mod curent, publică proză scurtă, în reviste și în antologii.