26 mai 2020 — Ateliere pentru copii

Atelier de lectură on-line pentru copii | Alex Donovici

Sâmbătă, 6 iunie 2020, ora 11.00, Alex Donovici va citi din ultimul volum: „Țup. Nu ai nevoie de aripi ca să poți zbura” (ilustraţii de Stela Damaschin-Popa, Editura Curtea Veche, 2020) în cadrul unei întâlniri moderate de Vasile Ernu.

Sunt disponibile doar 100 de locuri virtuale, iar link-ul pentru acces este:  https://us02web.zoom.us/j/81691960648

De ce să citiți a patra carte a seriei Țup? Pentru că micuța ciocârlie născută fără aripi și prietenii ei vor merge la școală, unde vor învăța lucruri foarte importante și vor trăi aventuri incredibile. Melcul Fulger devine profesor și le explică puilor de ce e Pământul în pericol, iar curcanul Gelu, acum elev, îi învață să lupte împotriva bullying-ului. Pe lângă deja iubiții Buhu-Pădurii, corbul Tor, Bosu’ Lăcustă sau puiul de cioară Zăpadă, veți întâlni personaje noi, precum puiuța de urs polar Hope și Magnificul vultur Magnus. Iar Țup… Țup își va transforma visul în realitate. Ea va descoperi că nu are nevoie de aripi pentru a putea zbura și vă va reaminti că „imposibil” e doar un cuvânt. Vă invităm să vă bucurați de o nouă poveste despre iertare și prietenie, despre faptul că iubirea și bunătatea câștigă întotdeauna marile bătălii.

Alex Donovici este autorul seriei cărţilor pentru copii „Aventurile lui Ţup”, iar împreună cu soţia sa, Cristina, au scris seria „Poveștile Cristinei”. Mai este autor: „Comoara lui Ben” şi coautor la „Întâmplări vindecătoare” și „O iarnă de povești”.