13 ianuarie 2021 — Ateliere pentru copii

Atelier on-line pentru copii

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 11.00, copiii sunt invitați la întâlnirea cu Paul Gabriel Sandu, autorul cărții „Libelula de foc” (Curtea Veche Publishing, 2020), ilustrată de Anca Smărăndache.

O poveste despre cum prietenia dintre o libelulă micuță, dar curajoasă, și prietenul ei, Clio, un șoricel curios și neastâmpărat, salvează lumea de la o iarnă eternă și aduce pe Pământ primăvara. Aventura lor plină de obstacole, de întâlniri neașteptate și de surprize, care-i poartă printr-o lume stranie și magică, dar căzută sub vraja iernii, este o dovadă că adevăratele miracole trebuie căutate în noi înșine și că orice sfârșit poartă în el semințele unui nou început.

Paul Gabriel Sandu a studiat filosofia la București, Tübingen și Freiburg. Doctorat în filosofie de la Universitatea Albert-Ludwigs din Freiburg, în 2018. Printre publicațiile și articolele academice, a tradus și lucrări ale lui Schelling, Heidegger și Habermas în limba română. În prezent colaborează cu Editura Curtea Veche din București și este cadru didactic asociat SNSPA, București.

Întâlnirea, moderată de scriitorul Vasile Ernu, va avea loc prin intermediul platformei Zoom: https://us02web.zoom.us/j/87101767003.