20 martie 2023 — Spectacole de teatru

BOLD

De Ziua Mondială a Teatrului, Muzeul Național al Literaturii Române oferă șansa adolescenților (și nu numai, căci vârsta recomandată este între 14 și 94 de ani) să vizioneze un musical nou, interactiv, original și îndrăzneț – BOLD.

Luni, 27 martie 2023, de la ora 18.30, în Mansarda MNLR, echipa Bold vă va ajuta să pătrundeți într-o lume nouă, în care necunoscutul se poate explora doar având activate curiozitatea, sinceritatea și curajul de a vă autodescoperi.

Spectacolul este compus din șase scene distincte și nouă cântece.

Actori: Andreea Moustache și Emanuel Varga
Text: Iulia Mirică, Paula Rusu și Maria Drăgoi
Scenografie, Proiecții și Light Design: Miruna Croitoru
Muzica: Adrian Piciorea și Robert Găgeată
Versuri: Emanuel Varga
Coregrafia: Andreea Toma

Coordonatorii proiectului, Andreea Moustache și Emanuel Varga, actori și instructori de teatru implicați în prezent în lucrul cu adolescenții și adulții, au demarat acest proiect ca răspuns la nevoile apăsătoare pe care le întâmpină orice tânăr în procesul de autodescoperire din perioada pubertății, luând în calcul relaționarea părinților, bunicilor și profesorilor cu acesta.

Musicalul BOLD transpune în scenă situații din viața tinerilor și a familiilor acestora. La finalul reprezentațiilor vor avea loc discuții libere ghidate de actori, în care publicul este invitat să dezbată diverse problematici specifice adolescenței într-un spațiu sigur și creativ.

Proiectul BOLD* poate fi urmărit atât pe scenă, cât și pe platformele online de socializare: Facebook, Instagram, TikTok.

*Proiect finanțat de SAS UNATC.
#bebold