5 ianuarie 2024 — Evenimente

European School of Comics

Iată-ne la începutul anului 2024!

După lansarea Centrului de Educație și Formare prin Benzi Desenate în luna noiembrie a anului trecut, sub egida Muzeului Național al Literaturii Române, dorim să vă invităm să descoperiți noua programă de cursuri de benzi desenate pentru anul 2024.

Sub coordonarea lui Mihai I. Grăjdeanu, autor și profesor inovator de benzi desenate, avem plăcerea de a vă prezenta, în premieră națională, programa școlii de benzi desenate European School of Comics cu trei module.

· Modulele sunt structurate pe niveluri și tematici diferite astfel încât parcurgerea lor să se realizeze treptat, să stimuleze creativitatea, dar și starea de bine și satisfacția personală.

· Fiecare modul conține patru cursuri (unul pe săptămână).

· Cursurile sunt legate între ele prin informațiile transmise și este necesară participarea obligatorie la toate pentru o mai bună înțelegere, dar mai ales pentru finalizarea programului propus de modul.

· Cursurile vor fi susținute și de către artiști invitați cu experiență în diferite domenii, inclusiv scriitori, regizori, pictori, designeri, arhitecți, jurnaliști și alții.

· Perioada de desfășurare a celor trei module este ianuarie – aprilie 2024.

· Înscrierea se face la toate cele trei module reprezentând programa European School of Comics. Doar după finalizarea modulului precedent se va putea avansa către următorul.

· Cursurile pentru grupa de vârstă 7-10 ani se vor desfășura în fiecare vineri în intervalul orar 15.00-17.00. Primul curs are loc la data de 19 ianuarie.

· Cursurile pentru grupa de vârstă 11-14 ani se vor desfășura în fiecare sâmbătă în intervalul orar 11.00-13.00. Primul curs are loc la data de 20 ianuarie.

· Cursurile pentru grupa de vârstă 15-18 ani se vor desfășura în fiecare sâmbătă în intervalul orar 15.00-17.00. Primul curs are loc la data de 20 ianuarie.

· Taxa pentru cele trei module (12 cursuri) este de 84 lei. După completarea formularului veți primi prin e-mail detaliile privind achitarea sumei.

· Înscrierile se pot face prin completarea formularului Google Forms
https://forms.gle/jzKQJcehDxsunwyW7

· Cursurile se desfășoară la sediul Muzeului Național al Literaturii Române (str. Nicolae Crețulescu nr. 8).

Prin centrul nostru dorim să oferim noi oportunități de învățare pentru elevi de toate vârstele, de la clasele primare până la liceu, inclusiv pentru elevi mai puțin talentați la desen, dar care au aptitudini pentru scenarii sau povești. Vocea lor contează și este important să le oferim aceste platforme unde își pot exprima gândurile și ideile prin benzi desenate.

Toate drepturile rezervate Mihai Ionuț Grăjdeanu – European School of Comics.

Conținutul acestei prezentări, textele, fotografiile, grafica, precum și orice alte materiale ilustrate sunt protejate în conformitate cu dispozițiile legale referitoare la drepturile de autor și drepturile conexe, precum și cu cele ale altor forme de protejare a proprietății intelectuale.

Nu se pot copia, descărca, reproduce, republica, posta etc., niciun fel de text, grafică, imagine, pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, fără acordul prealabil, exprimat în scris, al European School of Comics sau al deținătorului drepturilor de autor Mihai Ionuț Grăjdeanu.

Nu se pot crea, modifica, adapta niciun fel de material sau de informație conținute în acest site, nici folosi în niciun scop, cu excepția utilizării personale, non-comerciale.

Echipa CEF-BD
educatiebd@gmail.com

Inaugurarea primului Centru de Educație și Formare prin Benzi Desenate | 10 noiembrie 2023

Galerie Foto