25 iunie 2021 — Expoziții

Expoziţia „Portrete”

Muzeul Național al Literaturii Române, în colaborare cu Galeria Arhiva de Artă, vă invită să vizitați, la sediul MNLR din Calea Griviței 64-66, expoziţia Portrete, realizată în beneficiul Societăţii Naționale de Cruce Roşie din România.

Cele aproape 100 de portrete – realizate în creion, culoare, grafică, acuarele, acrilice, uleiuri – au fost create, în majoritatea lor, în perioada decretării stării de urgență și în cea imediat următoare. Expoziția pune faţă în faţă mai multe stiluri și abordări ale tehnicii portretului, din perspectiva unică a fiecărui artist.

Pe simeze pot fi întâlnite lucrări aparținând unor artişti polivalenți, precum Mircea Muntenescu (grafică), Vasile Pop-Negreşteanu și Miruna Budişteanu (pictură), Jorge Maftei, Daniel Rădulescu si Lucian Ţăran (sculptură).

Expoziția este deschisă în perioada 2 – 28 iulie 2021 și poate fi vizitată de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00, pe baza unei programări la numărul de telefon 0762.671.698.

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, Zile și Nopți, Observator cultural, Agenția de Carte, Iqool, Contemporanul, Modernism.ro, Radio Trinitas, Ordinea zilei