9 martie 2018 — Evenimente

«În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri și „faze” ale generației cu cheia la gât»

Vă invităm în dimineața zilei de 17 martie, ora 11:00, în sediul MNLR din Strada Nicolae Crețulescu 8, la o prezentare a volumului În fața blocului scris și ilustrat de Mihai Gheorghe și Vlad Tomei.

«În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri și „faze” ale generației cu cheia la gât» a obținut premiul pentru Cea Mai Frumoasă Carte a anului, secțiunea Carte Ilustrată, cadrul Galei Bun de Tipar, ediția 2015, eveniment care premiază excelența editorială a industriei de carte din România. E o carte pentru oameni mari, dar mai ales pentru copii. Ea a fost gândită ca un ajutor pentru cei mari care vor să le arate celor mici cum se jucau şi ei la rândul lor, când erau mici.
De aceea, fiecare joc are „cartolina” lui individuală, iar paginile nu sunt legate între ele: ca să poată fi scoase şi luate afară, la joacă (puteţi prinde cartolinele scoase afară, cu elasticul din cutie).
Când puneţi cartolinele înapoi în cutie, urmăriţi numerele de pe fiecare copertă pentru a fi siguri că n-aţi rătăcit niciuna. În total sunt 55 de jocuri, plus încă 3 cartoline – una cu prefaţa, la început, plus două cu numărători şi susţinătorii proiectului, la sfârşit.
După ce aţi strâns toate cele 58 de cartoline, împărţiţi „stiva” în două stive mai mici, a câte 29 de cartoline fiecare, şi aşezaţi-le în cutie ca în desenul alăturat (nu de alta, dar altfel nu încap).

Vlad Tomei – copywriter la agenția de publicitate Propaganda
Mihai Gheorghe – art director la McCann

Intrarea este liberă!