30 martie 2022 — Spectacole de teatru

„Înger de Pace” | Spectacol de Florii

MNLR găzduiește joi, 14 aprilie 2022, de la ora 17.00, în Sala Perpessicius a sediului din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, spectacolul dedicat sărbătorii Floriilor „Înger de Pace”, prezentat de Asociația pentru Artă Socială și Dezvoltarea Identității din București.

Acest proiect artistic este o întâlnire între muzică și poezie, susținută de actori și instrumentiști pentru a crea un spațiu de liniște, încredere și optimism în sufletele spectatorilor. Acest gen de recital își propune să exploreze calitățile terapeutice ale artei.

Din distribuția spectacolului „Înger de Pace” fac parte Bianca Brad, Monalisa Basarab, Dan Bălășoiu, Diana Radu-Stan, George-Ioan Hodor, Daniela Giurgiu (euritmie), Natalia Pancec (vioară) și Iuliana Mușetescu (scenariu și regie).

Accesul la toate evenimentele organizate de Primăria Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române este gratuit. Cu privire la evenimentele pe care le organizează, Muzeul Național al Literaturii Române se alătură recomandărilor făcute de ministrul sănătății pentru populație și anume purtarea măștii în spațiile închise și spălatul mâinilor și utilizarea unui antiseptic.

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, Zile și Nopți, Observator cultural, Agenția de Carte, Iqool, Contemporanul, Modernism.ro, Radio Trinitas, Ordinea zilei.

Credit foto: Dan Vatamaniuc

Galerie Foto