1 octombrie 2020 — Dezbateri culturale

INSIDE – OUTSIDE | Ana Balandiana și Mircea Dan Duță

Joi, 24 septembrie 2020, în Grădina MNLR, Ana Blandiana a deschis seria lecturilor publice din cadrul proiectului INSIDE-OUTSIDE cu o selecție din Integrala poemelor. Întâlnirea, moderată de poetul și traducătorul Mircea Dan Duță, s-a axat pe tema interioritate – exterioritate și a experienței sale ca scriitoare invitată să citească în fața unui public român sau străin și ca autoare tradusă în peste 23 de limbi străine.

Proiectul este realizat de Muzeul Național al Literaturii Române în parteneriat cu Centrul Ceh din București, partener media – TVR Internațional, și este o continuare a Festivalului Authors’ Reading Month, care a avut loc în Cehia, în 2019, la care au participat 30 de scriitori români.

Următoarele trei întâlniri îi vor avea ca invitați pe Claudiu Komartin (1 octombrie), Filip Florian (8 octombrie) și Svetlana Cârstean (15 octombrie) și vor fi moderate de Magda Cârneci, scriitor, critic și istoricde artă, curator.

Evenimentul se desfășoară în conformitate cu regulile impuse de prevenirea răspândirii și contaminării cu Covid-19. Intrarea este liberă,participarea se face în baza unei rezervări la numărul 0748 057 192 sau pe e-mail, la programe@mnlr.ro.