25 august 2022 — Lansări de carte

Lansare de carte | „Dacă nu poți să mergi, încearcă să zbori”

Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 18.00, lansarea cărții „Dacă nu poţi să mergi, încearcă să zbori”, de Marinela Drop, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8. Participă Roxana Gabor Iliescu și Alice Năstase Buciuta. Amfitrion: Loreta Popa. Un mesaj video din partea autoarei va putea fi urmărit în cadrul evenimentului de lansare a cărții.

„Dacă nu poți să mergi, încearcă să zbori” este o povestire adevărată. Între coperțile cărții apărute la Editura Cărțile Tango, 2022, este adunată istoria de viață a unei fete născute cu o deficiență motorie și ilustrează drumul acesteia plin de obstacole în căutarea dragostei și a acceptării celor din jur. Scrisă sub formă de jurnal, la persoana întâi, cartea este o confesiune intimă despre curajul de a-ți înfrunta destinul.

„Dragul meu, nu mi-a fost ușor să-ți spun despre mine că nu puteam să merg, că eram altfel. Și știi de ce? Mi-era foarte teamă să nu simt milă din partea ta. Nu voiam ca tonul tău vesel și degajat să se schimbe în vreun fel și să te simt dintr-o dată încurcat, fără cuvinte… Voiam să-ți spun, dar nu știam cum!” – Marinela Drop

Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!