13 octombrie 2023 — Lansări de carte

Lansare de carte | „Ferestre spre Lumină”, de Adelina Constantin

Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește miercuri, 25 octombrie 2023, de la ora 17.30, sediul din Str. Nicolae Crețulescu 8, lansarea cărții „Ferestre spre Lumină”, de Adelina Constantin, apărută la Editura Sfântul Ierarh Nicolae.

Invitați: Marina Bădulescu, Maria Gheorghiu, Radu Grațianu, Codruț Croitoru, violonistul Ștefan Barbu și trupa The Solomon’s (Victor Solomon, Ștefan Orfescu și Marius Mirea).

Adelina Constantin s-a născut la 16 februarie 1968, la Castranova, județul Dolj, este jurnalist de aproape 30 de ani, a absolvit Facultatea de Fizica Atomică și nucleară, apoi Facultatea de jurnalism și științele comunicării. Volumul de versuri „Ferestre spre Lumină” al Adelinei Constantin este doar un prim pas editorial al acesteia.

„De ce este un prim pas? Pentru că Adelina Constantin are multe poezii deja scrise, pe care – cu siguranţă – le va reuni curând într-un al doilea volum de versuri. Din toate poeziile scrise de Adelina Constantin răzbate iubirea, în toate dimensiunile ei – pentru omul drag, pentru copii, pentru părinţi, pentru prieteni, pentru ţara ei. Un loc aparte îl are, în poezia ei, legătura cu Divinitatea – prin meditaţie şi imaginaţie. În unele poezii, ea poartă, cu sensibilitate şi sinceritate, conversaţii cu sine, punând întrebări şi căutând răspunsuri”, scrie despre autoare Marina Bădulescu în prefața cărții.

Intrarea este liberă.