29 martie 2022 — Lansări de carte

Lansarea Antologiei de Poezie „ORAȘUL. Amintire şi uitare”

Muzeul Național al Literaturii Române și Filiala București-Poezie a USR vă invită la evenimentul de lansare a Antologiei de Poezie „Orașul. Amintire și uitare”, care va avea loc marți, 12 aprilie 2022, de la ora 12.12, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8. Amfitrion: Horia Gârbea.

Antologia de poezie a Filialei București-Poezie a USR „Orașul. Amintire și uitare” cuprinde creațiile a 73 de poeți și este a patra editată de Filiala București-Poezie, de data aceasta cu sprijinul Casei de cultură „Ion Luca Caragiale” – Ploiești, al Asociației MasterPeace Ro, în cadrul proiectului Erasmus+ Act in Education, și al Asociației Culturale Neuma. Al treilea volum „Noaptea, statuile întineresc – poeți străbătând Bucureștiul, noaptea”, editat de Filiala București-Poezie, cu sprijinul Editurii Neuma și al Primăriei Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române a fost lansat tot la MNLR și cuprindea versurile a 53 de poeți.

Accesul la toate evenimentele organizate de Primăria Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române este gratuit. Cu privire la evenimentele pe care le organizează, Muzeul Național al Literaturii Române se alătură recomandărilor făcute de ministrul sănătății pentru populație și anume purtarea măștii în spațiile închise și spălatul mâinilor și utilizarea unui antiseptic.

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, Zile și Nopți, Observator cultural, Agenția de Carte, Iqool, Contemporanul, Modernism.ro, Radio Trinitas, Ordinea zilei.