19 iunie 2021 — Lansări de carte

Lansarea volumului „Balerina”, de Cosmin-Andrei Tudor

Muzeul Național al Literaturii Române și Editura Neuma vă invită joi, 24 iunie 2021, de la ora 14.00, în Grădina MNLR din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8,  la evenimentul de lansare a volumului „Balerina”, de Cosmin-Andrei Tudor. Invitat: Horia Gârbea.

Cosmin-Andrei Tudor s-a născut la 15 mai 1997. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România din 2020, Filiala București-Poezie. A publicat „Ochilor verzi” la Editura Cartea Românească 2019, manuscris câștigător al Concursului de debut „Cartea Românească“, ediția 2018, și „Teatru – Ultimul viorist, Statuile, Răsăritul şi apusul unui nebun”, Editura Berg 2020.

„Cosmin-Andrei Tudor constituie o adevărată revelație în literatură. Debutul său s-a produs cu poezie și i-a adus Premiul Uniunii Scriitorilor pe anul 2019, implicit și admiterea în Uniune, în care este cel mai tânăr poet al filialei București. În 2020, i-a apărut primul volum de teatru, iar acum Editura Neuma îi prilejuiește, cu toată răspunderea, debutul și în proză, cu o culegere convingătoare de povestiri. În toate cele trei genuri se poate miza pe o carieră viitoare de excepție a tânărului scriitor”, este de părere scriitorul Horia Gârbea.

Intrarea este liberă, iar accesul la eveniment se va face în limita locurilor permise de situația pandemică.

Credit foto: Dan Vatamaniuc

Galerie Foto