31 martie 2023 — Evenimente

Livada Comunitară Mărțișor | Îngrijim livada primăvara, văruim pomii (I)

Dragi iubitori de natură, vă așteptăm, cu mic, cu mare, vineri, 7 aprilie 2023, în intervalul 11.00-13.00, la un nou eveniment dedicat activităților de primăvară, în cadrul proiectului Livada Comunitară Mărțișor (livada Casei Memoriale „Tudor Arghezi”, pe strada Mărțișor, nr. 26, sector 4.)

Activitate principală: văruim pomii în echipe de câte 2-3, la fiecare pom fructifer. Punem la dispoziție toate materialele necesare.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului și un oraș curat îți recomandăm:

– să te hidratezi, să aduci o cană și sticlă reutilizabilă pentru hidratare;

– să vii cu transportul alternativ, bicicletă, trotinetă sau transportul public;

– să fii echipat adecvat pentru activități care presupun murdărirea hainelor, expunere la factori de mediu direct în natură (soare, ploaie, insecte);

– să ai grijă de cei mici cu care vii la eveniment pentru a evita accidentele;

– să nu faci efort sau să cari greutăți dacă ai anumite afecțiuni care îți pun starea de sănătate în pericol.

Vă rugăm să verificați noutățile, chiar și în dimineața evenimentului. Ne rezervăm dreptul să modificăm datele și condițiile de desfășurare ale evenimentului, în cazul unor situații neprevăzute sau vreme neprielnică.

Pentru ce care își doresc să participe, vă rugăm să semnați (pentru fiecare participant în parte) măsurile de protecția și siguranța muncii, precum și respectarea regulilor impuse de organizatori: https://forms.gle/TEhWqyRHV8Udb4J96

Prin participarea la acest eveniment public, vă dați acordul implicit ca imaginea dumneavoastră să apară în materialele foto sau video pentru comunicarea post-eveniment și pentru promovarea proiectului.

De asemenea, vă rugăm să respectați regulile de curățenie, de acces doar în zonele permise și să fumați doar în locurile special amenajate!

Mai multe informații puteți accesa aici.

Parteneri: Muzeul Naţional al Literaturii Române, Amurtel Romania, Auchan RETAIL România, Facultatea De Horticultura Bucuresti