5 martie 2018 — Evenimente

Lumea poveștilor @teliere pentru copii MATKA

Vineri, 9 martie 2018, ora 14.00, Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor” (Str. Mărțișor 26) și MATKA organizează un nou atelier educativ interdisciplinar, coordonat de Mihaela Cîrjan, în care vom pătrunde în lumea poveștilor argheziene și vom (re)descoperi personaje simpatice și dragi, prin intermediul lecturii, dialogului, ilustrațiilor, a unor noi povești construite împreună. Atelierul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani.

Atelierele educative organizate în casa memorială din strada Mărțișor urmăresc înțelegerea aprofundată a operei și vieții lui Arghezi, fiind structurate conform nevoilor societății actuale în baza unei cercetări tematice. Atelierele propun o abordare pluridisciplinară, pornind de la specificul casei memoriale și al grupei de vârstă a participanților și abordând teme practice diverse care urmăresc aprofundarea informațiilor prin metode educative non-formale (jocuri, ateliere de scriere creativă și de tehnici plastice, abordarea unor domenii conexe ș.a.).

Atelierul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani.
Pentru atelierul de vineri, toate locurile sunt ocupate, atelierul poate fi organizat și la cerere. Solicitările pentru programarea grupurilor poate fi făcută pe adresa de e-mail andreea.draghicescu.proiecte@gmail.com.

Prețul biletului de acces este de 5 lei/atelier/participant, la care se adaugă taxa de vizitare a muzeului, 4 lei/părinte/profesor și 2 lei/copil.

Galerie Foto