8 august 2023 — Festival

Recrutare voluntari pentru FIPB

Anunț privind recrutarea de voluntari pentru Festivalul Internațional de Poezie București

Ai peste 18 ani și iubești literatura? Vino să faci parte din echipa de organizare a celui mai important festival de poezie din București!

Muzeul Național al Literaturii Române caută voluntari pentru Festivalul Internațional de Poezie București, care va avea loc între 11 și 17 septembrie 2023.

Ce se va întâmpla la festival? Poeți români și străini vor susține lecturi publice de poezie, performance-uri, vor participa la dezbateri, sesiuni de Q & A. Pe lângă toate acestea, vom organiza proiecții de filme, concerte, expoziții și spectacole de teatru. Festivalul are loc în București.

Ce vei face tu: vei oferi sprijin în organizarea evenimentelor; vei întâmpina oaspeții și vei oferi informații privind spațiile unde au loc evenimentele și privind programul festivalului.

Căutăm oameni implicați, amabili, pasionați de poezie, film, teatru, arte vizuale.

Pe lângă faptul că vei cunoaște mari nume ale literaturii de azi de pe mai multe continente, vei primi un certificat de voluntariat.

Înainte să te înscrii, te rugăm să citești cu atenție condițiile de mai jos și să consulți programul evenimentelor disponibil aici!

Call-ul este deschis tinerilor care au împlinit 18 ani!

Voluntarii trebuie să fie disponibili în perioada de organizare și planificare a festivalului (din 20 august în 10 septembrie), precum și în perioada de desfășurare propriu-zisă, din 11 în 17 septembrie 2023.

Nu putem plăti transportul sau cazarea voluntarilor care nu sunt din București.

În perioada de organizare și planificare, voluntarii vor participa de sesiuni de instruire și sprijin, pe care le vom organiza ținând cont de programul acestora!

Completează formularul aici! Deadline înscriere: 18 august

După data de 18 august, vom face o primă selecție în funcție de datele primite în urma completării formularului. Cei care au trecut de prima etapă de selecție vor participa la un interviu.

Ne vedem la festival!