13 martie 2019 — Evenimente

Reminder | Audio-povestea MNLR pentru copii și adolescenți

Dragi prieteni,

Vă așteptăm la Muzeul Național al Literaturii Române la o lansare-dezbatere despre laboratorul de creație și procesul de realizare a audioghidurilor pentru copii și adolescenți.

Evenimentul se dorește a fi o întâlnire între reprezentanții muzeului și partenerii strategici ai acestui proiect – Asociația Da’DeCe și Radio România –, formatori, cadre didactice, părinți, copii & adolescenți, în vederea prezentării making-off-ului audioghidului, instrument modern de promovare a patrimoniului muzeal și de explorare a literaturii române.

Vor fi abordate teme precum importanța parteneriatelor culturale, metoda gândirii de tip design, muzeul participativ ca spațiu de întâlnire, dialog și cunoaștere, utilitatea audioghidului ca experiență relevantă în educația copiilor și adolescenților, importanța educației non-formale.

Vor lua cuvântul în cadrul evenimentului de lansare doamna Tomnița Michaela Florescu, viceprimar al Municipiului București, conf. univ. dr. Ioan Cristescu, directorul general al Muzeului Național al Literaturii Române, doamna Mihaela Cîrstea, reprezentant al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, și doamna Iulia Iordan, reprezentant al Asociației Da’DeCe.

Când și unde:
14 martie 2019, 18:30-20:30
Muzeul Național al Literaturii Române | Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, București.

Mai multe detalii, aicihttps://mnlr.ro/lansarea-audioghidurilor-pentru-copii-si-adolescenti-la-muzeul-national-al-literaturii-romane/.

Promo-ul lansării audioghidurilor: https://www.youtube.com/watch?v=rJ04hwPgHmw

Persoana de contact: Gabriela Toma
Tel. 0748057192, email: programe@mnlr.ro

La finalul întâlnirii, micii vizitatori pot explora, în mod gratuit, conțintul audioghidului și se pot bucura de surprizele dulci și aromate pregătite special pentru ei!

Vă așteptăm cu drag!

Galerie Foto