25 iulie 2017 — Evenimente

Spectacol de Ada Milea la MNLR: Insula, concert cu jucării, după Gellu Naum

Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Anca Hanu prezintă marți, 1 august 2017, în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române (Str. Nicolae Crețulescu 8), concertul cu jucării Insula, adaptare după Gellu Naum

Insula, concert cu jucării, spectacol realizat de Ada Milea, surprinde încă o dată umorul poetic al scriitorului suprarealist Gellu Naum, prin propriul spirit ludic cu care interpreta abordează lumile naumiene. Robinson Crusoe (Bobo Burlăcianu) se află singur pe o insulă pustie populată cu tot felul de personaje: canibali politicoși, un pirat născut cu picioare de lemn sau bunicuțe periculoase.

Spectacolul este prezentat de MNLR pentru a marca împlinirea a 102 ani de la nașterea scriitorului Gellu Naum, chiar în avanpremiera Festivalului „Gellu Naum”, ajuns anul acesta la cea de-a doua ediție, desfășurat la București și Comana, în perioada 4-5 august 2017 (mai multe informații accesând site-ul www.mnlr.ro).

Cu această ocazie, vă invităm să vizitați expoziția de bază a MNLR, vernisată în data de 21 martie 2017, în care veți descoperi o vitrină dedicată scriitorului Gellu Naum, pregătită pentru toți vizitatorii noștri cu ajutorul Fundației Gellu Naum, care ne-a oferit în custodie obiectele prezentate.

Odată cu inaugurarea noii expoziții de bază a Muzeului Național al Literaturii Române (Nicolae Crețulescu nr. 8), ne propunem o deschidere cât mai mare față de publicul vizitator de toate vârstele, printr-o serie de evenimente prin care ne dorim repoziționarea unei instituții de importanță națională pe harta culturală, educațională, turistică a Bucureștiului, dar și a țării.

Insula, concert cu jucării va fi prezentat marți, 1 august 2017, ora 19.30, în Grădina MNLR (Nicolae Crețulescu 8).
Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române.