24 februarie 2023 — Spectacole de teatru

Locuri epuizate | Spectacolul „Flirt”

Sâmbătă, 4 martie 2023, ora 15.00
Casa Memorială Tudor Arghezi – Mărțisor, Str. Mărțisor 26

În prima sâmbătă a lunii martie, sărbătorim Mărțișorul… la el acasă. În 4 martie 2023, vă așteptăm la Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor”, la spectacolul „Flirt”, scenariu de Andreea Păduraru, după o idee de Mihai Baranga. Interpretează: Andreea Duță și Mihai Baranga.

Spectacolul FLIRT este inspirat de cărțile motivaționale care îţi propun tot felul de „reţete garantate” ale succesului la nivel personal, explicând cum să devii fericit(ă) sau să-ţi găseşti sufletul pereche în cinci sau cincizeci de paşi, care te învață cum să te „marketezi” folosind controlul minuţios al respiraţiei, mersului, posturii, sărutului, privirii, luând oamenii ca pe nişte aparate de uz casnic, a căror perioadă de garanţie expiră după… trei ani, apoi sunt reciclaţi pentru o nouă relație, dacă nu buni de aruncat, anulând orice urmă de romantism, de vreme ce întâmplarea nu mai există, uitând că suntem fiinţe unice, care nu trebuie reduse la CI-uri şi CNP-uri!

Spectacolul FLIRT este o demonstraţie plină de umor că lucrurile pot sta şi altfel.
FLIRT a fost prezent la multe festivaluri de teatru din străinătate – între care Cehia, Finlanda, Macedonia, Serbia, Belarus, Spania. A fost distins cu Premiul Publicului la Festivalul Internaţional de Teatru de la Belgrad. Este un spectacol complex care combină mai multe mijloace de expresie: dans, voce, pantomimă.

Accesul se face pe bază de programare la adresa: ateliere.literare@gmail.com

Toate locurile au fost ocupate. Vă mulțumim pentru înțelegere!