4 mai 2023 — Expoziții temporare MNLR - str. Nicolae Crețulescu nr.8

Tur ghidat în expoziția de bijuterie contemporană VERDE PUR

Duminică, 14 mai 2023, de la ora 16.00, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române din strada Nicolae Crețulescu 8, înainte de închiderea expoziției de bijuterie contemporană Verde Pur, va avea loc un tur ghidat susținut de artista Loredana Cleja, ocazie cu care veți putea afla mai multe lucruri despre cum se realizează bijuteriile și sursele de inspirație ale artistei.

Așadar, dacă nu ați avut ocazia să vizitați expoziția artistei și sunteți pasionați de lucruri frumoase, vă invităm în data de 14 mai să faceți o oprire la MNLR și să vă bucurați de lucrările autoarei, care sperăm să vă inspire să fiți mai creativi.

Loredana Cleja, de formație arhitect de interior, creează bijuterii conceptuale realizate din argint, de cele mai multe ori în combinație cu materiale recuperate de pe șantier, de la machete de studiu sau culese din călătorii.

Cele mai recente colecții ale ei au fost construite pornind de la ideea de a deschide o discuție despre problemele de mediu cu care ne confruntăm zi de zi și despre modul în care putem contribui la susținerea unui stil de viață sustenabil.

https://www.facebook.com/Loredana.Cleja.Contemporary.Jewelry/