14 November 2018 — Evenimente

Muzeul Național al Literaturii Române la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învăţătură 2018

Muzeul Național al Literaturii Române participă și în acest an la cea de-a 25-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură, care va avea loc în perioada 14-18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo. Tema centrală a ediției este România Centenar. În acest an, ne-am implicat activ în desfășurarea evenimentului și am pregătit, într-un spațiu impozant, alături de Radio România și Muzeul Municipiului București, peste 50 de evenimente ce includ lansări de carte, dezbateri, proiecții de film și lecturi publice de poezie, toate, sub genericul România Centenar. La standul organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Literaturii Române și Muzeul Municipiului București va fi expusă o colecție de 600 de volume dedicate Marii Uniri.

Preşedintele de onoare al ediţiei Gaudeamus – Carte de Învăţătură 2018 este acad. Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române. Proiect realizat cu sprijinul Ministerului Culturii.

Vă așteptăm la standul România Centenar – 0.00..45, dar și la standul Editurii Muzeul Literaturii Române – 106, nivel 3.20 (detalii despre programul evenimentelor – https://www.facebook.com/edituramlr2017/), de miercuri până duminică, în intervalul 10.00 – 20.00.

Detalii despre ediția din acest an, dar și informații legate de program și organizare, găsiți pe site-ul http://www.gaudeamus.ro/ro/international/catalog/catalog_gaudeamus25.pdf

Photo gallery